Craft Queens verzorgt de leukste, hipste en creatiefste kinderfeestjes bij jou thuis, of op de (feest)locatie.
Het enige dat je dient te voorzien is een tafel met stoelen, de rest nemen wij mee! We zorgen voor alle knutselmaterialen, tafelbescherming en knutselschortjes.
Je kan een feestje boeken met enkel een knutselactiviteit, maar we kunnen ook zorgen voor lekkers om te versieren en samen op te eten!

Craft Queens organiseert knutselfeestjes voor kinderen vanaf 7 jaar tot….
De maximum capaciteit voor een feestje is 15 deelnemers. Zijn jullie toch met een grotere groep, dan graag zelf nog een extra begeleider voorzien.

Verjaardagsfeest
Schuif mee aan de knutseltafel en laat je onderdompelen in een kleurrijke wereld vol DIY-spullen! Samen met de genodigden werken we een voorafgekozen creatief project uit. En op het einde van het feestje gaat iedereen naar huis met een uniek en handgemaakt item!


Communie of Lentefeest
Hebben jullie al eens gedacht aan een creatieve activiteit voor het communie of lentefeest van zoon of dochter? Een memorabele creatieve herinnering gegarandeerd en alle feestvierders gaan naar huis met een zelfgemaakt item!

Er kan gewerkt worden in thema of rond de favoriete hobby van de communicant, geef jullie ideeën en wensen maar door, wij proberen ze om te zetten in een haalbaar creatief project!

Familiefeest
Wil je een familiefeest of reünie een extra feestelijk tintje geven, dan kan een creatieve activiteit een hele leuke aanvulling zijn op het programma. Zo hebben de volwassenen ook eens een momentje vrij en wordt het ook voor de kinderen een feestelijke en creatieve gebeurtenis!