Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje voor jouw zoon of dochter? Dan moet je bij Craft Parties zijn. Wij helpen jullie met de totaalorganisatie van een onvergetelijk feestje.

Maak je keuze uit één van onze thema’s hieronder en we bekijken vervolgens samen welke creatie(s) jullie willen maken. Wij zorgen dan voor aangepaste uitnodigingen, decoreren het atelier, voorzien hapjes en drankjes en een creatieve activiteit, alles in stijl met het gekozen thema. En alle uitgenodigde vriendjes gaan uiteraard naar huis met een zelfgemaakt aandenken!

Een feestje in het atelier van Craft Parties kan georganiseerd worden op woensdagnamiddag of zaterdagvoor -of namiddag van 9u tot 12u of 14u tot 17u en met een minimum van 8 en een maximum van 12 feestvierders tussen 7 en 12 jaar.

Prijs: €20 per feestvierder (inclusief alle materialen, hapjes en drankjes)
(voor groepen t.e.m. 8 feestvierders wordt een forfaitprijs van € 160 gerekend)

Ontdek snel op onze kalender welke dagen nog beschikbaar zijn! Meer info en reservatie kan telefonisch of per mail

Tropical party

Een van onze favoriete thema’s voor een geslaagd feestje! Denk flamingo’s, ananassen, kleurrijke bloemen, cactussen, …
Enkele voorbeelden;
Tote bag pimpen
Borduurring met vilt
Kaartjeswand gepunnikt
Juweeltjes (oorhangers, ketting) uit fimo
3D tropical decoratie uit strijkparels

Rainbows & Unicorns

Met een beetje fantasie creëren we een magische wereld in regenboogkleuren!
Denk aan regenboogmagneten, een macramé sleutelhanger, een dromenvanger, een oogmasker of leuke juweeltjes.

Jungle party

Een beestig leuk feestje! Een oogmasker met luiaard, een 3D toekan uit foam, een leeuwentasje naaien, giraf oorhangers, olifant string art, naambordje met je favoriete dier, tote bag met je favoriete jungle dier, …

Under the sea

Duik mee in de kleurrijke onderwaterwereld! Vissen, zeemeerminnen, schelpen, koraal vormen de basis van onze creaties. Maak je eigen zeemerminnenbadzout, een kwallenlampion, een zeesterrenketting, een zeemeerminnen dromenvanger, …

Glitter & gold

Schitter en straal, op jouw feestje mag het allemaal! Ontwerp je eigen juweeltjes met fimo, kralen, leerpapier, … . Maak een juweeltjeshouder of versier een juwelendoosje.

Lama

Zijn het lama’s of alpaca’s? Ze zijn in ieder geval erg schattig en komen graag meevieren op jouw feestje. Wordt het een pennenbakje, een juwelendoosje of een geweven of gepunchte wandhanger. Moeilijke keuze want ze zijn allemaal even schattig!