Open atelier: naaien en overlocken

Heb je thuis nog een stapel onafgewerkte naaiprojecten waar je niet aan toe komt om af te werken? Of heb je geen eigen naaimachine maar wil je graag iets naaien? Kom dan naar ons gezellig atelier en we maken er samen werk van! In het open naai atelier ben je welkom om al jouw eigen naaiprojecten uit te voeren. Er wordt geen les gegeven, maar uiteraard staan we klaar om je te helpen waar nodig.

Gebruik van naai -en lockmachines en basis naaimateriaal zijn inbegrepen. We beschikken eveneens over een voorraad aan stoffen en fournituren die je ter plaatse kan aankopen.

Een heerlijke kop koffie/thee of een glaasje fris staan voor jullie klaar!

Wanneer

Momenteel staan er -vanwege corona- geen open naaiateliers op de kalender. Wij hopen in september 2021 opnieuw van start te kunnen gaan!

Samen met een vriendengroepje afspreken in het naaiatelier op een moment dat jullie past?
Het open naaiatelier gaat open op aanvraag vanaf 2 personen van maandag tot en met vrijdag, behalve op workshopmomenten (zie kalender).
Een heerlijke kop koffie/thee of een glaasje fris staan voor jullie klaar!
voormiddag: 9u-12u
namiddag: 13u-16u
avond: 18u30-21u30

Prijs
€ 20 per voor -of namiddag of avond (inclusief gebruik aanwezig machines en basis naaimateriaal)

Open atelier; borduren
Een zelfgemaakt item personaliseren met een opschrift, naam, logo, … In ons open atelier kan je gebruik maken van onze borduurmachine (Brother innov-is 800 E) met borduursoftware. Hiermee kan je projecten borduren tot 16x26cm groot. Met behulp van de borduursoftware kunnen afbeeldingen, logo’s en teksten omgezet worden naar een borduurbestand.

Borduren kan op stof, zacht leer, vilt, … hou er rekening mee dat de ondergrond opgespannen wordt in een borduurraam en dat grote projecten heel wat tijd in beslag nemen!
Heb je nooit eerder met een borduurmachine gewerkt, dan helpen we je graag op weg!
Geen tijd of te veel gedoe, dan kan je het project volledig aan ons overlaten!

Prijs:
voor het gebruik van de borduurmachine + software betaal je € 12,50 (max. 3 uur)
het garenverbruik wordt berekend aan € 0,001/steek
Ter illustratie: een naam borduren is +/- 3500 – 7500 steken, een opdruk 9x15cm – 10000 steken, een opdruk 15x17cm – 18500 steken.

De borduurmachine kan gebruikt worden van maandag tot en met vrijdag, behalve op workshopmomenten (zie kalender). Contacteer ons voor beschikbaarheid!