Terugblik kampen zomervakantie 2021

Onze zomerkampen zitten er op! 4 weken van dolle pret. We mochten smullen van zelfgemaakte cakejes, brownies, koekjes, pizza’s en tiramisu. Er werd geknutseld met diamond painting, we maakten een ijsjesslinger met pompons en sponsjes, strandbloemen uit crêpepapier, windmolens, een zomerse zon, een zomerbord met fruit, …

In de namiddag stond er sport en spel op het programma. Hoogtevrees werd overwonnen op het hoogtouwenparcours, er werden plannen gesmeed tijdens het bosspel, we sprongen er op los in Jumpsky, gingen kajakken op de Dender en kregen les in fitboxing in het Fit Center.

Kortom, een leuke week met veel afwisseling envooral héél véél fun, wat ook blijkt uit onderstaand mailtje dat ik mocht ontvangen:

“Even vertellen dat Nena het super leuk vindt. Ze is heel enthousiast. Zo leuk om haar te horen vertellen. “We hebben bijnamen voor elkaar, of zeggen “dinges” omdat we de namen niet kunnen onthouden!”😄
En of we thuis ook eens tiramisu kunnen maken! En dat Nena na 1 dag al een nieuwe vriendin had, maar na dag 2 al bijna iedereen als vriendin had! En wat ze geknutseld heeft met fierheid toont, maar ook streng is voor haar eigen omdat het niet helemaal is zoals ze wou.Het doet deugd om haar met zo’n enthousiasme deze week te zien! Nog veel succes en plezier deze week! Vele groetjes, Petra”

 

Tientallen meters stof en garen werden aan elkaar genaaid tot mooie hebbedingetjes. Zo maakten we een totebag/strandtas, lunchbag of wrap, pennenzak/opbergzak, tekenrol, bureau organizer, scrunchies, briletui, teenslippers, bucket hat, … Kortom, alweer een aantal meisjes die de naaikriebels te pakken hebben! 

Interesse in ons aanbod aan kampen voor het najaar? Vul je naam en mailadres in en we houden je op de hoogte!

[contact-form-7 id=”3201″ title=”Kampen zomervakantie”]