Naaiclub tieners voor starters en meisjes/jongens met ervaring

Wil je graag leren naaien of heb je al wat ervaring? Schrijf je dan snel in voor de leukste naaiclub van Aalst!
Zowel starters als meisjes/jongens met (een beetje) ervaring zijn welkom

Starters
Je eigen totebag, scrunchie, pennenzak, jurk of rokje naaien, hoe fancy is dat? Met deze initiatie leer je op een eenvoudige manier hoe we met een naaimachine leuke basisstukken kunnen maken. We beschikken over alle nodige materialen, naaimachines en een kast vol hippe stofjes zodat je meteen aan de slag kan gaan! We starten met enkele eenvoudige projecten, zodat je de basis onder de knie krijgt. In de volgende lessen ga je aan de slag met een zelfgekozen project, waarbij we je helpen om dit tot een goed einde te brengen.

Tieners met wat meer ervaring kunnen aan de slag met een iets moeilijker project; een sweater, een lange broek, een plooirokje, topje, …
Ik leer jou hoe je een patroon overneemt op papier en nadien op stof en hoe we het werkstuk in elkaar zetten. 

Voor elke deelnemer voorzien we een eigen naaimachine en alle naaibenodigdheden. Stof voor het basisproject (de omkeerbare totebag) wordt voorzien. Alle andere stoffen dien je zelf te voorzien of kan je in het atelier aankopen.  Bij inschrijving bezorg ik jullie een overzicht met de mogelijkheden om te naaien en de materialen hiervoor nodig. Voor elk voorgesteld project voorzie ik zelf ook een keuze aan stoffen en materialen. Hiervoor rekenen we enkel het verbruik aan, waardoor u niet met onnodige stofresten blijft zitten.

Nieuwe reeks start in juni en daarna terug in september!

Wanneer
Wekelijks op dinsdagavond van 17u tot 19u.
Data juni: 01/06 – 08/06 – 15/06 – 22/06 – 29/06

Prijs
5 naaisessies: € 100

Voor wie
Iedereen met veel naaikriebels vanaf 9 jaar tot 18 jaar, ervaring is niet nodig.
We werken in kleine groepjes om zo een persoonlijke begeleiding te organiseren.

Naaiclub juni | 5 lessen

1 juni om 17:00 - 19:00