Tijdens de herfstvakantie slaan we onze deuren van het naai -en textielatelier weer open!
De hele week staat in het teken van stof, garen, draad, experimenteren, ontwerpen en pimpen!
Ben jij ook verzot op mode en alles wat daarmee te maken heeft? Schrijf je dan snel in!


In de voormiddag gaan we creatief aan de slag in het textielatelier; we experimenteren met stof, garen, wol, … je gaat weven, handwerken, stof beschilderen en pimpen, punchen, vilten, …. Kortom, je maakt kennis met een waaier aan textiel gerelateerde technieken.

In de namiddag halen we de naaimachines uit de kast!
Droom je er van om te leren naaien? Onze superleuke naaikampen zijn zowel voor beginners als voor sewista’s met (een beetje) ervaring! Ik leer jou hoe een naaimachine werkt en daarna gaan we aan de slag! Je ontwerpt en naait je eigen kledij of hebbedingetjes.
Tijdens een naaiweek maken we ongeveer een 5-tal items telkens onder deskundige begeleiding. Alle stoffen en alle benodigdheden worden voorzien, je hoeft dus niets mee te brengen, enkel heel véél goesting!
En de ouders zijn bij deze gewaarschuwd; naaien is geen hobby, maar een passie voor het leven! Na dit super(s)tof kamp heeft jouw zoon/dochter de naaikriebels te pakken!

Wat mag je verwachten ?
We voorzien alle materialen voor het maken van de projecten en voor de naaikampen voorzien we voor elke deelnemer een naaimachine!

Een drankje en versnapering tussendoor wordt voorzien.

Voor wie?
Voor fashionista’s en/of creatieve beestjes met heel veel goesting in een plezante week! Jongens en meisjes welkom vanaf 9 jaar (geboortejaar 2013)


Praktisch:

TEXTIELATELIER
5 voormiddagen | ma 31/10 tem vr 04/11
aanvang 9u – einde 12u (onthaal vanaf 8u45 – ophalen tot 12u15)
€ 165 pp

NAAIATELIER
5 namiddagen | ma 31/10 tem vr 04/11
aanvang 13u – einde 16u (onthaal vanaf 12u45 – ophalen tot 16u15
€ 187,50 pp

Inschrijven voor beide kampen gaat ook! 👍 Met de code “herfst” krijg je 10% korting (enkel geldig bij inschrijving voor beide kampen – voorzie dan wel je lunchpakket!)

Textielatelier herfstvakantie

31 oktober om 09:00 - 4 november om 12:00

Naaiatelier herfstvakantie

31 oktober om 13:00 - 4 november om 16:00