Stel je voor, een creatieve geest met een passie voor vakmanschap en een liefde voor het onverwachte.
Dat ben ik, Sylvie, het brein achter de magie van Craft Queens. Welkom in mijn creatieve universum!

Mijn liefde voor creatieve expressie ontsprong in mijn jeugdjaren, waar ik samen met mijn creatieve grootmoeder urenlang bezig kon zijn met tekenen, schilderen, bloemschikken en boetseren.

Ongeveer 15 jaar geleden werd ik ook gegrepen door de naaimicrobe. Gedurende 10 jaar volgde ik avondschool, en ik blijf mezelf verder ontwikkelen door regelmatig extra cursussen te volgen.

Het proces van een creatief project boeit me mateloos. Van de voorbereidingen, waarbij ik een project kies en materialen selecteer, tot het combineren van kleuren, het bepalen van composities en ten slotte het genieten van het eindresultaat.
Met deze passie als drijvende kracht startte ik “Craft Queens” midden in de coronacrisis. Hier organiseer ik creatieve workshops voor zowel kinderen als volwassenen.

Het aanbod voor kinderen varieert van creatieve textielateliers tot naaien, naaikampen, creatieve kampen en zelfs verjaardagsfeestjes. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 300 kinderen betrokken bij creatieve kampen en hebben meer dan 250 kinderen de naaikriebel van me meegekregen.

Voor mij is creatief bezig zijn geen hobby; het is een levensstijl. Mijn passie wil ik graag delen om nog meer kinderen aan te moedigen hun creativiteit te ontdekken en te laten bloeien.

Craft Queens organiseert workshops en kampen op diverse locaties in de grote regio rond Aalst.
Heb of ken jij ook een leuke locatie waar wij een workshop of kamp kunnen organiseren, contacteer ons dan!