Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zit er creativiteit in jouw vingers? Hou je van koken en van plezier maken? Dan zit je helemaal goed met ons DIY & Fun kamp bij Craft Queens!

Wat staat er op het programma?
DIY creativiteit: in de voormiddag gaan we creatief aan de slag met allerlei materialen en technieken en maken we leuke hebbedingetjes om te gebruiken of op te hangen.
DIY koken: een lekker dessertje mag niet ontbreken! Help je mee cakejes, koekjes, pizza, …. bakken?
Fun: in de namiddag zoeken we de buitenlucht op; op en rond de site van Du Parc; kajakken op de Dender, hoogtouwenparcours, bosspel, springen in Jumpsky, initiatie rollerskaten, teambuilding, … (activiteiten kunnen wijzigen naargelang de weersomstandigheden en/of door opgelegde corona maatregelen)

We starten telkens om 9u, einde voorzien om 16u. Voor de lunchpauze breng je je eigen boterhammetjes en een drankje mee. We voorzien water/fruitsapje en versnaperingen voor tussendoor en uiteraard smullen we van onze zelfgemaakte dessertjes!

Onthaal vanaf 8u30 – ophalen tot 16u30.

Dit kampje gaat door in een groepje van maximum 12 kinderen tussen 9 en 13 jaar (geboortejaren 2013-2009)

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar