Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In de herfstvakantie organiseren we de hele week naaiatelier voor tieners! 

Iedereen is welkom in het naaiatelier: zowel beginners als gevorderden. We voorzien een naaimachine voor elke deelnemer en alle benodigdheden (stof, garen, lint, ritsen, …) die nodig zijn om de projecten te maken.

Heb je nog nooit eerder met een naaimachine gewerkt? Geen probleem! Ik toon jou hoe je op een eenvoudige manier met een naaimachine leuke basisstukken kan maken. Ik leer jou hoe de naaimachine werkt en begeleid jou in het maken van alle items.
We beschikken over alle nodige 
materialen; naaimachines en een kast vol hippe stofjes zodat je meteen aan de slag kan gaan! 

Kwam je reeds eerder naar een naaikamp en heb je al wat ervaring, dan kan je kiezen voor een meer uitdagend projecten dan krijg je de kans om zelf kledij te maken! Je kiest een patroon (sweater, jurkje, rok, broek, … of een accessoire zoals een reistas, toiletzak, …). Ik toon jou hoe je een patroon overneemt op papier en daarna op stof en daarna gaan we het project stikken! Op het einde van de week ga je naar huis met je eigen ontworpen sweater, jurk, …

Voor wie?
Voor alle jongens en meisjes vanaf 9 jaar met heel veel naaikriebels. 
We werken in een groepje van maximaal 10 kinderen.

Wanneer?
Tijdens de herfstvakantie 2022:
maandag 31/10 tem vrijdag 4 november – 5 dagen
Elke dag van 13u tot 16u
Deuren open om 12u50 – afhalen tot 16u15

Prijs
€ 187,50 voor 5 namiddagen naaiplezier!
We voorzien voor iedereen een naaimachine en alle benodigdheden en je gaat naar huis met een heleboel zelfgemaakte spullen!
Drankje en tussendoortje worden voorzien.